124.00 EUR
Pretul in puncte: 124 point
100 Produs(e)
+

Dermapen are forma unui stilou ce foloseste capete cu ace sterile, ambalate individual pentru fiecare pacient si sedinta de tratament.

Dermapen ajută adâncimile pielii să absoarbă mai eficient produsele de îngrijire a pielii. Microneedling Therapy DermaPen poate fi utilizat pentru tratamentul BB Glow, îndepărtarea ridurilor, ridicarea feței, albirea, întinerirea pielii, îndepărtarea cicatricelor, îndepărtarea pigmentului și a vergeturilor, stimulând scalpul. Utilizați mașina împreună cu produsele de îngrijire a pielii, accelerați absorbția nutriției.

Îngrijirea sănătoasă a pielii - Stiloul Microneedling Electric este un instrument de tratament auto-cosmetic, care are același efect ca un salon de înfrumusețare pentru exfolierea, acneea și îngrijirea cicatricilor, contracția porilor, îmbunătățirea elasticității pielii, îmbunătățirea cicatricilor, reducerea pigmentării, îmbunătățirea ridurilor și a pliurilor nazolabiale. , anti-îmbătrânire, etc. Poate fi folosit și pe alte părți ale corpului, cum ar fi fața, fruntea, capul, gâtul, nasul, bărbia și scalpul.

Cinci moduri de înfrumusețare - Acest ultim instrument de înfrumusețare promovează întinerirea pielii prin penetrare verticală și ștampilare cu microneedling multiplu cu cinci moduri de înfrumusețare cu o viteză mare de ștampilare de până la 8.000-18.000 RPM pentru îmbunătățirea capacității de absorbție a pielii de mai mult de 40 de ori și capacitatea de reparație a acneei. și cicatrici cu peste 50%. Deși acesta este tratamentul de înfrumusețare fără a se dezbrăca pielea, are același efect ca și tratamentul cu laser, IPL (Intense Pulsed Light Tratament) și stripping chimic.

Efect anti-îmbătrânire - Penelul electric Microneedling poate pătrunde în piele pentru a stimula producția de colagen fără a deteriora pielea. Noi factori de creștere pot fi eliberați în porii generați de stiloul de microneedling rulant, care atrage fibroblastele pentru a produce colagen, în timp ce nutrienții și oxigenul sunt furnizați fibroblastelor împreună cu sânge proaspăt pentru a promova și mai mult producția de colagen, pentru a accelera circulația sângelui și metabolismul , sporește elasticitatea pielii și obține un vis clar.

Funcționare simplă cu un clic - Operația cu un singur clic este atât de ușoară încât chiar și începătorii o pot stăpâni rapid. Apăsați lung butonul timp de 2 secunde pentru a porni instrumentul de înfrumusețare și faceți din nou clic ușor pe buton pentru a schimba modul între 5 viteze. Lungimea microneedlei poate fi ajustată la 0,5mm-3mm în funcție de nevoile dvs. Microneedle cu primăvară încorporată poate favoriza regenerarea pielii cu iritarea pielii minime.

Poate promova creșterea părului prin stimularea scalpului și tratarea și prevenirea căderii părului prin crearea unui strat protector între epidermă și derm. În plus, poate oferi și colagen părții penetrate pentru refacerea creșterii părului. Acest tratament de înfrumusețare trebuie utilizat de 4-5 ori la fiecare 4-6 săptămâni.