STAYVE Pigment BB-Glow No.3 Deep

Salvati 26%
Pret vechi: 31.00 EUR  
23.00 EUR
Discount: 8.00 EUR (26%)
Pretul in puncte: 23 point
101 Produs(e)
+

STAYVE Pigment BB-Glow No.3 Deep

Aceasta este o nuanță închisă, ideală pentru persoanele cu tenul mediu spre închis la culoare și recomandată și celor care sunt bronzate sau au tonuri de piele bronzate. Serul BB Glow Stayve a fost conceput pentru a vă albi pielea în siguranță. Ajută la reducerea aspectului de pistrui și a decolorării pielii cauzate de foto-îmbătrânire și de acnee. Fiolele conțin fond de ten adăugat, combinat cu niacinamidă și peptidă pentru un proces eficient de strălucire și anti-îmbătrânire. Acestea permit hidratarea instantanee a pielii, lăsând pielea moale și plină. Acest tratament este perfect pentru pielea uscată, deteriorată de soare, pielea pigmentată și neuniformă, pielea sensibilă care necesită umiditate intensă. Serul BB Glow este pătruns sub piele folosind un dispozitiv de micro-needling cu ace de 0,25 mm până la 1 mm. După penetrare, fiolele de BB cream injectate în piele se vor amesteca și se vor adapta la nuanța pielii clienților.

Fiolele BB Glow sunt excelente pentru: hidratarea instantanee a pielii, oferind efect de iluminare treptată, neutralizarea radicalilor liberi, restabilirea tenului radiant și uniformizarea nuanței pielii, reducerea decolorării pielii, fără înfundarea porilor spre deosebire de aplicarea cremelor BB sau a fondului de ten.

Cutia contine 10 fiole x 8ml

Produsul nu conține: parabeni, ulei mineral, benzofenonă, formaldehidă, colorant sintetic.

Nu este testat pe animale

INGREDIENTE:

Apă, glicerină, niacinamidă, dioxid de titan, hidroxid de aluminiu, trietoxicaprililsilan, propilen glicol, ciclopentasiloxan, ciclohexasiloxan, etilhexanoat de cetil, polisorbat 80, acid stearic, alcool cetearilic, stearil stearil, aloicerizol, seorbital, aloicerizol, seorbital, alocerizol, hidrocarburi, hidrocarburi Extract de frunze de Camellia Sinensis, Extract de Bambusa Vulgaris, Extract de Borago Officinalis, Extract de coajă de Citrus Unshiu, Extract de fructe Ligustrum Japonicum, Extract de rădăcină de Cnidium Officinale, Extract de bile Rhus Semialata, Extract de fructe de Opuntia Coccinellifera, Extract de rădăcină de Astragalus Membranaceus (Extract de rădăcină de Penuach, Prunuach) , Extract de frunze de Pinus Sylvestris, Extract de rădăcină de Pueraria Lobata, Extract de frunze de Ginkgo Biloba, Extract de rădăcină de Trichosanthes Kirilowii, EDTA disodic, fenoxietanol, acetat de tocoferil, Rh-Oligopeptide-1, oxid de fier roșu, oxid de fier negru, oxid de fier galben, parfum galben.

Expirare:

  • termenul de valabilitate indicat pe cutie
  • odata deschis se foloseste in 2 saptamani si se pastreaza la frigider