BOOSTER STARTER KIT 2

 
83.00 EUR
Pretul in puncte: 83 point
100 Produs(e)
+

Fiola de Citron și Calendula conține floarea de Calendula Officinalis ca ingredient principal, care este bine cunoscută sub numele de Regină a calmării pielii. Ajută la calmarea pielii sensibile, cum ar fi pielea uscată sau crăpată, și, de asemenea, ideală pentru pielea cu probleme, deoarece ajută la inhibarea inflamației și la întărirea țesutului pielii pentru a vindeca rănile. De asemenea, conține alte ingrediente, cum ar fi uleiul de coji de citron și limon, care este ideal pentru pielea grasă.

Fiola Microbiome conține Bifida Ferment Lysate ca ingredient principal care îmbunătățește imunitatea pielii și reduce reacțiile hipersensibile ale pielii. De asemenea, conține alte ingrediente, cum ar fi Lactobacillus / Extractul de fermentare a soiei, care are o putere hidratantă excelentă și Extractul de fructe Vaccinium vitis-Idaea pentru a albi și a da vitalitate pielii.

Fiola Idebenone conține Hydroxydecyl Ubiquinone ca ingredient principal, cunoscut și sub numele de Idebenone și cea mai puternică substanță anti-îmbătrânire. Ajută la întărirea pielii si are efecte de 4 ori mai puternice decât Vitamina C și de 10 ori mai puternice decât Coenzima Q10. De asemenea, conține alte ingrediente precum Allantoin și Extract de fructe Hippophae Rhamnoides pentru netezirea si hranirea pielii. 

Fiola cu acid hialuronic conține Hyaluronat de sodiu ca principal ingredient pentru umplerea țesuturilor pielii cu umiditate și ajută la îmbunătățirea puterii de hidratare. De asemenea, conține alte ingrediente, cum ar fi Acetil Hexapeptida-8 și Palmitoyl Tripeptida-1, care confera fermitate pielii și reduce ridurile. 

Fiola de colagen conține colagen hidrolizat ca ingredient principal si este ideal pentru intarirea pielii și antirid. Are un conținut ridicat de proteine pentru a vă face pielea fermă și a construi pelicula pentru hidratarea pielii prin menținerea umezelii. De asemenea, conține alte ingrediente, cum ar fi acetat de tocoferil și extract de cultură de calus Vitis Vinifera (struguri), care funcționează ca antioxidanți ideali pentru întinerirea pielii și crearea unui echilibru de lipide. 

Expirare

  • data expirarii este indicată pe cutie
  • o dată deschis, folosiți în termen de 2 săptămâni și păstrați-l în frigider